Get our FREE Workout App!

Podcast-ul Tu++


Acum ne poți asculta direct de pe telefonul tău mobil și să înveți informația de care ai nevoie oriunde, oricând! Player-ul de mai sus își face update automat când postăm un nou episod.

Care e scopul podcast-ului Tu++?

Misiunea Tu++ e să te ajute să devi cea mai bună versiunea a ta, începând cu corpul tău. Ascultând Tu++ vei învăța repede cum să te antrenezi la sală și cum să mănânci ca să obți corpul pe care ți-l dorești. Periodic, vom vorbi și despre rezolvarea blocajelor psihologice care stau între tine și succesul tău. Pe lângă gazdele podcast-ului Radu Antoniu și Bogdan Tomoiagă, vei primi informație și de la experți în fitness și nutriție din România care vor fi invitați la Tu++!

Cum pot asculta podcast-ul Tu++?

Îți punem la dispoziție mai multe platforme:

Canalul oficial de YouTube: TuPlusPlusFitness
Aplicația Stitcher: Tu++ Fitness
iTunes: Tu++ Fitness

Dacă ne urmești pe YouTube, vei urmări varianta video. Dacă ne asculți folosind aplicația Stitcher sau iTunes, ne poți asculta de pe telefonul mobil oriunde, oricând.

Pot asculta Tu++ fără acces la internet?

Da! Folosind aplicația Stitcher sau iTunes, poți opta să descarci episoadele și să le ai disponibile și offline pe telefon!

De ce aș aculta Tu++? 

E un mod foarte eficient să afli informația de care ai nevoie. Acum poți folosi timpul în care mergi pe jos, sau când mergi cu autobuzul sau trenul ca să înveți despre subiectul care te interesează! În plus, ai să ne cunoști mai bine pe mine și Bogdan 😀

Tu++ iTunes

New & Noteworthy pe iTunes

Cum pot lua legătura cu voi?

Vrem să ținem legătura cu toți ascultătorii noștri! Ne intresează părerea ta și apreciem orice formă de feedback! Dacă ai ceva întrebări, nelămuriri, subiecte pe care vrei să le acoperim, sugestii, complimente, plângeri sau orice altceva ce vrei să ne spui, ne poți trimite un mail la adresa: tuplusplusfitness@gmail.com

Citim fiecare mail și facem tot posibilul să-ți răspundem la întrebări.

Cum pot susține proiectul Tu++?

Cel mai mult ne ajută dacă le spui și prietenilor despre Tu++!

Dacă te abonezi la canalul de YouTube vei fi notificat când scoatem video-uri noi și ne ajuți și pe noi să ne creștem audiența.

Ne ajută mult la creșterea vizibilității review-urile pe Stitcher sau pe iTunes. Spune-ne ce părere ai despre Tu++ printr-un scurt review 😀

Mulțumim pentru susținere! Ne auzim curând! 

Radu & Bogdan

Leave a Comment