Get our FREE Workout App!

ThinkEatLift se schimbă pe engleză

Salut!

Am vești grozave: ThinkEatLift se schimbă în curând în limba engleză!

Acum câteva zile site-ul a devenit partener oficial al Kinobody.com ceva ce era doar un vis pentru mine acum un an. Cred că era aprilie 2014 când am scris pe lista mea de țeluri că voi ajunge să lucrez că Greg (care era și este în continuare mentorul meu în fitness) și uite că acum țelul a devenit realitate!

Vă mulțumesc mult de tot pentru asta! Susținerea voastră m-a adus până aici!

La ce te poți aștepta în continuare?

Calitatea conținutului de pe site o să crească considerabil. Competiția în limba engleză e mult mai aprigă și asta mă va forța să scot materiale din ce în ce mai bune. Lucrând împreună cu Greg voi învăța o grămadă de lucruri noi și voi putea oferi informație mai bună.

În plus, acum vom putea colabora cu oameni grei din industrie precum Mike Matthews, Eric Helms, sau Lyle McDonald! Sper să fie cât mai curând haha!

La lansarea site-ului vor fi disponibile și 3 eBook-uri gratis despre nutriție și antrenament pentru a obține un ”Kinobody”.

În rest, lucrurile vor rămâne la fel. Articolele în română vor rămâne pe site și voi răspunde la fel de activ la comentarii și la emailuri. Când ai întrebări sau nu înțelegi ceva, lasă un comentariu și am să-ți răspund!

Mulțumesc pentru tot!

Talk soon,
Radu

No Comments

  1. Aurica on June 7, 2015 at 12:48 pm

    Bravo Radule!!!

    • Radu Antoniu on June 7, 2015 at 6:17 pm

      Mersi ! 😀

Leave a Comment